Dodatne table rješavaju problem niskog podvožnjaka kod "Incela"

Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Problem niskog podvožnjaka kod "Incela" gdje su u posljednjih nekoliko godina u saobraćajnim nesrećama poginule četiri osobe uskoro bi mogao biti riješen postavljanjem dodatnih tabli s obje strane, koje bi upozoravale vozače.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

d.ilic88

a sta je sa mostom kod nis pumpe, odnosno motela bomi?!?!?
Ostecen je bio na vidnom mjestu i nisu popravili nego sakrili nekakvim limom koji je opet ostecen kamionom!! je li taj most siguran za prelaz ili cekamo da neki sleper napravi veci problem? eto novinari ideja za malo istrazivanja!! Nama koji tuda prolazimo vise puta dnevno nije svejedno

Jednostavno naški

Požurili ste, kud brže da rješite ovap problem jer se ti mrtvi desiše u posljednjih nekoliko godina? Naravno, to je dok se ne rješi novi nadvožnjak (ili podvožnjak) lakor jeđiv problem. Ali, ko nas saobraćajce da razumije.