Gospodska ulica u Banjaluci u novom ruhu

N.N.

BANJALUKA - Poslije cvjetnog ruha, Gospodsku ulicu u Banjaluci, krasi nova umjetnička instalacija, galerija kulturnog nasljeđa.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Butrose olosu stari, u tvom zaseoku kruzi prica da te je rodjena sestra u stvari rodila kad je imala snosaj sa tajom ti. Kazu da se pijan ko foka svalio na nju i oplodio je. Poslije ti je stara 9 mjeseci nosila jastuk ispod haljine da ne pukne bruka. A mozda te je i tetka (oceva sestra) rodila ko bi ga znao? De nam nesto reci glede toga. Ako budes dobar dobit ces lizalo veliko kao dildo. Ojs!🤣

toljagaragibova666

Gospodska Ulica a gospode ni za lijeka. Sve sama gola seljacina sljegla ispod Grmeca i Kozare te poneki ilegalni migrant iz Hrvatske oduvan u augustovskoj vremenskoj nepogodi. Gospoda je davno protjerana iz svojih kuca. Olosu fasisticki!