Hiljadu zastava vijori se ulicama Banjaluke

Srna

BANJALUKA - Ulice Banjaluke okićene su zastavama Republike Srpske povodom 9. januara - Dana Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

goran.bl

Bolje da nam se tako vijore plate i penzije

bubalo.ragib

Posto je nestasica toalet papira a i velika skupoca, eto tariguza za sitnu raju.

Odgovor
Radis12

Crkni od muke kopile tursko 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣.
Mi bar imamo vjekovnu zastavu ,a ti ,govno poturčeno,se kitiš zastavom koja je ugledala svjetlo dana zajedno sa Golf IV .
Švabo ti nacrtao zastavu i ti se ponosis time 😄😄😄😄.
Tako ti je to kad nemas svoje nacije,istorije,drzave,himne,jezika,pisma .
B O S A N S K I K U R D U ...

durmozejnil

Pa stani malo Mile MARTIĆU, propali bh separatisto i simpatizeru domaćeg bošnjačko pravoslavnog izdajnika SRATka MLADIĆA i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RjADOVANa KARAdžića, kako će 9. januar iz 1992. biti Dan bh entiteta Republika srpska!?
Prvo shodno Odluci Ustavnog Suda BiH nije u skladu sa Ustavom BiH.
I drugo zar je današnji bosanskohercegovački entitet Republika srpska, koji je kao niža bh administrativna jedinica formiran prije 26 godina u Dejtonu novembra 1995 godine, pravni sljednik separatističke, paradržavne i genocidne tvorevine Srpske Republike Bosne i Hercegovine (formirane početkom 1992 kao produkt SANUove velikosrbijanske fašističkonacističke politike i oružane agresije Republike Srbije /potpomognute Republikom Crnom Gorom/ na Republiku Bosnu i Hercegovinu)!?
SVAŠTA?
Ako je to istina onda uzimajući u obzir međunarodno pravo i civilizacijske norme teško da opstane i dugoročno zaživi ovakvo unutrašnje/entitetsko uređenje države Bosne i Hercegovine!?

Radis12

U Srpskoj Državi se vijore srpske zastave ...neće se vijoriti valjda zastave Angole ili Ecvadora