Investitor ruši "Kajak terasu"?

Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju danas bi trebalo doći do rušenja "Kajak terase" u Banjaluci, i to od strane investitora, porodice Radišić.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

DundjerDanqubic

Sad če G Draško pokazati i napraviti još veći performans nego što je bio zamislio kako oni to kažu da je to performans. Sad će jasno pokazati svojim vjernim glasačima , familiji Bošnjacima i cjelom ostatku Bošnjačkog naroda koji ga svi obožavaju da vlast nije vlast već da je Vlast upravo samo Draško i Ostatak Opozicije! Dokazat će se i američkoj i engleskoj ambasadi da je borac za slobodu bosanskog naroda u cjelini od onog koji se odmetno. G Draško ima da sruši sve po RS ako treba da sravni sve bespravno a skoro je sve bespravno u uvijek će imati podršku stranaca koji žele samo dobro srpskom narodu kao što će imati podršku Bošnjaka sve dok ima RS ! Aktuelan vlast mu ne može niti smije bilo šta loše da uradi jer Gospodina Draška čuvaju strane NVO a domaće, i službenici i agenti američke i engleske ambasade.

gregreska6

spasavaj što se spasit može

Odgovor
DundjerDanqubic

Hvala vam na podršci braćo Bošnjaci, vidiš ih kupe krpe i bježe glavom bez obzira.