Banja Luka

Maturanti Tehnološke škole uljepšali banjalučke ulice (FOTO)

Maturanti Tehnološke škole uljepšali banjalučke ulice (FOTO)
Foto: Dražan Pozderović | Maturanati "Tehnološke škole" uljepšali banjačuke ulice

BANJALUKA - Dobro raspoloženje, raznobojne haljine i elegantna odijela, ali i osmijesi maturanata Tehnološke škole uljepšali su i večeras centar Banjaluke.

Sreća i uzbuđenje na njihovim licima bila je vidljiva, dok su zajedno sa prijateljima i porodicom pozirali ispred fotoaparata, a park "Petar Kočić" je bio pretijesan da pored maturanata primi roditelje, rodbinu i prijatelje, koji su došli da podijele radost maturanata.

 Zorica Stupar maturanat je Tehnološke škole, a završila je smjer frizerski tehničar.

"Žao mi je sto se rastajem od školski drugara, jer sam sa njima provela najljepse školske dane", kazala ja Zorica za "Nezavisne" , dodajući da nakon završetka škole planira otvaranje svog salona.

Tamara Delić, buduća je frizerka jer je završila smjer za frizerka, a kako kaže u planu nakon školovanja ima zaposlenje u struci.

"Školu ću definitivno pamtiti po praksi na kojoj sam naučila mnogo toga", kazala je nasmijana Tamara.

Nakon okupljanja i fotografisanja u centru grada, maturanti su se svečanim defileom uputili u hotel "Bosna" gdje ih očekuje proslava maturske večeri.

Naredna matura zakazana je za 9. jun kada će ulicama najvećeg grada Srpske prodefilovati maturanti Ugostiteljsko-trgovinsko-turistička škole,  dok će maturanti Centara "Zaštiti me", takođe 9. juna, u 19 časova  obilježiti kraj školskih dana proslavom u prostorijama Centra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije