Nadležni demantuju gradonačelnika: Lična promocija preko leđa teških pacijenata

Nemanja Vukojević, Anja Matarugić

BANJALUKA - Uvidom u registar Agencije za lijekove i medicinska sredstva BiH firma "TGT Tehnogas" je nosilac dozvole za stavljanje u promet medicinskog gasa kiseonika, saopštili su u petak iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite RS reagujući na teške optužbe gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se na UKC RS koristi kiseonik koji je registrovan kao tehnički, a ne medicinski.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

pikaso

Covjek je pokazao crno na bijelo sve dokaze,....sta je pokazao Cadjo i ostala banda koju je optuzio za teski ija za lijekove takodje je potvrdila da Cadjo nema dozvolu niti je registrovan za uvoz medicinskog kiseonika.I sta jos treba od dokaza?Hocemo li vjerovati svojim ocima ili hostaplerima kriminalnim koji lazu kad zinu i nemaju dokaze za ono sto lazu u odnosu na gradonacelnika koji ima sve dokaze za razliku od mafijaske nema sta da se puno prica jer dokazi su toliko jasni i jaki da ih i obican gradjanin moze protumaciti i utvrditi da je rijec o velikoj prevari i samo treba pohapsiti ,zatvoriti i sudski procesuirati ...osuditi bandu lopovsku na dozivotnu robiju...je to je zlocin sta su radili...zlocin protiv covjecnosti...ali u pravom smislu te rijeci.....

ilijatoljaga007

gradonačelnik!👀 je dodao
da u REPUBLICI SRPSKOJ nema problema sa lažnim diplomama.. bar što se njega tiče

np63

Odlicno...na tuzilastvu je da pod hitno provjeri i da preduzme odredjene aktivnosti ili protiv optuzenih ili protiv onoga ko je podnio laznu krivicnu prijavu....