Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog otvaranja "Delta planeta"

Srna

​BANJALUKA - U Banjaluci će danas, povodom svečanog otvaranja šoping mola "Delta planet", biti privremeno obustavljen saobraćaj na dijelu magistralnog puta M-4, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Podobzir

Velika mana sto ne drže Janjski kajmak.

Rade

Otvaraju se samo tgovine i kiosci.
A fabrike da se nesto proizvodi to ne te ni fen za kosu napraviti.
Sve se uvozi i sve je 30% skuplje nego u Nemackoj.
Burle i Biserka vas vasim novcem vam prave najskuplji asfalt na svijetu i kruzne tokove da bi drugi mafijasi vise zaradjivali u svojim schoping no kako je nas narod glup.
Dolje Burle,dolje Biserka,dolje Lukac(packica)

DrzavniPosao

Treba da nam gradonacelnik jos jednom naglasi i uz pomoc novinara sa RTRS obavjesti Republiku Srpsku da se ''Banja Luka gradi''i da prije njega nije ni bilo Banja Luke,prepao se Igor Radojicic izbornih rezultata na sledecim izborima pa sad zvoni na sva zvona,ljigavo,odvratno!

Rip Kirby

Poptpuno nepotrebna obustava zbog otvaranja prodavnice.
Ionako je u gradu velika gužva u saobraćaju.