Počinje uređenje Suturlije

N.N.

BANJALUKA - Izletnici i ljubitelji prirode bi mogli uživati u uređenijem prostoru "Parka prirode Suturlija" već krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

hidajet.dervisic

Odlicno da se ureduju obale rijeka i cine pristupne svima koji zele da dodu na njih i uzivaju. Medutim posto dolazak do kanjona Suturlije je jako tezak u koliko se od mosta u Seheru ne ide pjesice. Put je uzak i asvalt koji je samodoprinosom postavljen prije 50 godina, je propao. Popravljanja su bila takva da se istrese par tacaka novog asvalta u rupe na putu. I to ispada poslije prelaska par auta. A na pojedinim mjestima su odroni da postoji opasnost da auto zavrsi par metra u provaliji. Prije 2-3 godine poslao sam meil redu gradonacelnika s prijedlogom da opstina popravi i asvaltira taj put. Nadam se da ce se to sada uraditi.