Kako će izgledati centar Banjaluke

Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Radovi tri tima beogradskih arhitekata ravnopravno su izabrani za najbolja rješenja međunarodnog konkursa za idejno arhitektonsko-urbanističko rješenje centralne pješačke zone od stare autobuske stanice do zgrade "Puteva RS".

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnikMujo

Na politicku scenu samo treba da se vrati SDS i PDP i da ima vlast i u Sarajevu i u manjem entitetu. Onda cemo da odlucimo kako dalje.

Astra

A ostatak Banjaluke, može da se i uništi. ,,Gospodine" gradonačelniče, Banjaluka je puno šira od centra grada. Naravno, vi se toga sjetite svake 4. godine pred lokalne izbore.

Odgovor
TheDrzavniCinovnikMujo

haha mozda ce sve da stave u centar grada idioti iz SNSD fuj fuj fuj

TheDrzavniCinovnik

Ovo je nesto kao Beograd na vodi...............ima penzioneri da se upiske od srece,zna Igor kako dobiti glasove od penzionera,kad krene da se gradi sledece godine pred izbore..................

TheDrzavniCinovnik

Mora i Igor Radojicic sa svojim kumovima da se ugradi za nekoliko miliona KM.............garaze,trzni centri,stambeni objekti u centru BL..........sto Igor vise gradi to nam je veci krkljanac od 15:00h do 17:00h.

c7avb

SNSD u operaciji betonizacije krajiske ljepotice i grada zelenila.
FUJ.