Radojičić: Laž da grad mora platiti 40 miliona KM za zemljište

Nemanja Vukojević

BANJALUKA - Saopštenje SDS-a u kojem se navodi da Gradska uprava mora platiti 40 miliona KM za zemljište kod stare autobuske stanice je velika laž i obmanjivanje javnosti, rekao je Igor Radojičić, gradonačelnik Banjaluke u pauzi 41. Sjednice Skupštine grada u ovom sazivu.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Kako rade gradonacelnici SNSD-ci......daju kriminalcima uz proviziju da u centru BL grade trzni centar Delta........a onda ih jebe opozicija pa se predomisle,,,,,,,pa onda prave podzemne garaze!!!

bojan.blcity

Samo treba tuzilastvu dati smernice da slucaj ode u zastaru i da poreski obveznici plate tih 40 miliona........Igor je majstor za to!!!