Radojičić protiv tajkuna: Hoće da nam prodaju naše puteve u "Čajavecu“!

Marija Gajić

BANJALUKA - Čitavo područje "Čajavca" nema regulacioni plan i neuređeno je, odnosno nema raspored saobraćajnica, objekata, komunalija ili bilo čega, što je pretpostavka za svaku gradnju i za svaki rad.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan xxx

Joj ovi debilcina sto pisu i blate kao drgicevica u bilo kojem naslovu,besposleni samo pisu po cjeli dan,a zene im doje politicare i gazde

dragec

Будалетине, неморалне ботовске, не знате ни српски језик и ћирилицу, као да вас су вас училе "патриЈоте" (галијашевићи, ливнеи, влајкији и остале сподобе овог друштва).

dragec

Правда за Давида!
Идемо до краја!

savez za promjene

mi smo posao sa Davorom odradili pare pokupili od nevladinih organizacija a oni tamo neka riču na Trgu e baš nas zabole taki za njima više nam nisu toliko bitni Mi idemo dalje

Odgovor
freedom

aj odjebi vise!!!

dragec

I nakon 66 dana isto pitanje: Radojicicu zasto cutis povodom brutalnog ubistva Davida Dragicevica i ignorises svakodnevna okupljanja gradjana na Davidovom trgu?

Da li pitao kolege sa Elektro fakulteta kakav je student bio David?

Lako cemo za puteve, tvoj prvi cilj MORA biti zastita zivota sugradjana, u ovom slucaju nazalost, ostalo nam je da se borimo samo za istinu i pravdu.

Odgovor
savez za promjene

šta Radojičić o tome zna aj nemoj zezat pa ti znaš da je to naše i tvoje djelo Borenoviću

dragan ilić

Igor Radojičić je jedan veliki car! Samo jako gradonačeliniče!