Saniran kvar, voda ispravna za piće

Anja Matarugić

BANJALUKA - Kvar na magistralnom cjevodovodu na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovća, zbog kojeg je nekoliko naselja juče ostalo bez vod,e popravljen je sinoć oko 21 čas, saopštili su u "Vodovodu".

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

xuf10081

Dakle, spomenuti kvar, a onda neadekvatno, neblagovremeno upozorenje na neispravnost vode gradjanima Banjaluke i način na koji se vlasti u ovom, nazovi gradu, odnose prema svemu spomenutom je jednostavno jeziv !!!
Građani treba da saznaju o tome da je voda u česmama koje koriste neispravna tako što slučajno otvore neki od internet portala ili možda od savjesnih prijatelja satima nakon što dođe do zagađenja vode u instalacijama ?
Broj građana koji su juče u periodu kada je nastupilo spomenuto zagađenje vode u vodovodnim instalacijama istu konzumirali broji se u hiljadama.
Naravno, niko nije ni pomisio da bi građanima barem trebalo uputiti izvinjenje.
Niko nije ni pomislio da bi možda neko trebao da se pozove ne odgovornost, da se utvrdi i krivična odgovornost?
Naravno. toga u ovoj državi neandertalaca nema i ne postoji.
Niko nije ni pomislio da bi trebalo da se možda hitno isključi napajanje vodom dok se ne izvrši sporna popravka i građani ne obavijeste na adekvatan način.
Ne naravno, jer tako to radi ova vlast.
E pa dragi građani, neka Vam je sa srećom svaki put koristiti Vaše česme .