Srušena "Kajak terasa"

Marko Mišić

BANJALUKA - "Kajak terasa" u vlasništvu porodice Radišić srušena je danas, kao što je ranije najavio gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Radis12

I ovo je sav uspjeh Zmaja od Petrićevca u 2021. Godini !!!
A i za to mu je trebalo punih 9 mjeseca galame i vriske ..
Ajd barem je smuvao onu babu pa su se on i Macron mijenjali u parizu u Hotelu

Odgovor
zagondzija.bojanu.blcity.husi

O čemu ti? Peško smuvao babu?

karamobule

Sukobi i međusobna PRLJAVA kampanja unutar OPOZICIJE u Republici Srpskoj
( da im dođu kao zlo za sva vremena op. a. )
Opozicija u Republici Srpskoj je ubjeđena da će sigurno osvojiti vlast na krilima varljive američke podrške i zahvaljujući saradnji sa obavještajno-kriminalnim podzemljem Sarajeva. Stoga su, između opozicionih političara u Banja Luci, već započeli ozbiljni sukobi oko podjele nepostojećih funkcija.
Tako je napravljen zakulisni dogovor između Milana Radovića, potpredsjednika Srpske demokratske stranke (SDS) i Jelene Trivić, potpredsjednice Partije demokratskog progresa (PDP), da on bude premijer, a ona predsjednica Republike Srpske, te su jedno drugom valjda i svečano čestitali i počeli da se oslovljavaju ovim tako željenim titulama.
Smatrajući da će opoziciju u Republici Srpskoj na vlast instalirati Amerikanci uz zdušnu podršku anti-srpskih krugova iz Sarajeva, Radović i Trivićka vide najveću prepreku za svoje nerealne ambicije u Drašku Stanivukoviću, gradonačelniku Banja Luke, koji je patentirao jeftini populizam kao efikasan recept za “bildovanje” svog rejtinga. Nepoznato je da li su na seminarima zapadnih ambasada u Sarajevu, njihove stranke imale lekcije iz morala, ali je to posebna tema za razmatranje.

Iz tog razloga, Radović već izvjesno vrijeme prikriveno finanasira kampanju javnog “blaćenja” Stanivukovića, koji možda i nije zaslužio bolje od svojih političkih kvazi-saveznika............................................................................................................................
više na faktormagazin. ba

karamobule

Ako šizofreni manijak u zadatom roku ne pokaže na uvid rješenje kojim se poljoprivredno zemljište pretvara u gradsko- građevinsko to znači da Vila Tajkuna Stanivukovića u papirima i skicama ne postoji ! Još 5 istih objekata čeka na rušenje zato da Satanivuković treba da spremi još 10 bagera jer za to ima novca ali pitanje je čiji su...... pa zato o njima Strani Agent Satanivuković ne želi da priča!
Ne obraćati pažnju na strane faktore i domaće izdajnike ako šizofreni žutokljunac ne da na uvid svoje rješenje odmah pristu piti rušenju nelegalne Vile na Petrićevcu a domaćem izdajniku jebati mater! Drugačije se obračunati sa domaćim izdajnicima neće moći ili će ga njegovi ljudi kad nestane para dokrajčiti !

muharem.zenica

Cestitam ti Drasko !

miladin.blcity

Za sve koji nisu vjerovali! Pravda dolazi , Promjene se desavaju a bice jos vise ovakvih primjera. 99 % po RS treba porusiti ! Zivio Drasko !

Odgovor
bojan.blcity

ilijatoljaga007 voles ti i Draska i njegovu kobaju....voles ti Srpske kobaje voles,voles...voles ti njih mnogooooooo 😀😀😀