Stanivuković se sastao sa Makronom

Nemanja Vukojević

PARIZ - Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke razgovarao je danas sa Emanuelom Makronom, predsjednikom Francuske u Jelisejskoj palati u Parizu.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ilijatoljaga007

ivo i mala odabrana grupa pedera hoda ko šestar po garsonjeri, ba
s kim si, onakav si Taj rad

peder.bojan.blcity

Mi Pederi volimo putovanja, slikanja, instagrame, da nas jaši konj, pušenje, primanje itd itd a narod ah narod , samo ga treba dobro iskoristiti i zajebati jer narod je većinom ovca.

Odgovor
bojan.blcity

ilijatoljaga007,Vucic,Putin,Muniba,Fata,Osman i jos 100 profila peder ahahahahah😂😂😂

peder.bojan.blcity

Gej Ljubiša Petrović je takođe bio primač i pušač ali on je samo voleo duge crne kite. On je imao posla sa baš dugim batinama!

peder.bojan.blcity

Mi smo svoje popušili! Sad nam ostale tudje kite lepe kite da ih pušimo i primamo!

peder.bojan.blcity

To je sastanak naše LGBT populacije. Tamo se međusobno karamo. Makron je biseksualac , on može i sa muškarcima i sa ženama a Gospodin Draško je gej furundžija i to se slaže, A još tamo ima dosta neprepravljenih kita koje ćemo primiti i ispušiti i mi iz Zenice i Draško. Ne možemo svoju intimu dati u javnost. Mi mahalaši imamo kite kao i naša braća Turci zato volimo lepe duge neprepravljene da kožicu mljackamo u ustima. Lep pozdrav sima

ivan.knez.70

Mali visoko puca. Već se vidi kao predsjednik ne RS, već Srbije.