U Vrbanji prošao voz iako rampa nije bila spuštena

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Na pružnom prelazu u Vrbanji kod Banjaluke jutros je prošao voz iako rampa nije bila spuštena.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

željezničar

Poštovani, ovo je redovna procedura kod neispravnih polubranika ili bilo kakvog drugog kvara na putnom prelazu. Mašinovođa nije samo tako „primijetio da nešto nije u redu“, već je dobio pisani nalog o obaveznom zaustavljanju na putnom prelazu. Od strane „odgovornih građana“ u zadnja 3 mjeseca, polubranici su na ovom prelazu 10 puta polomljeni. Neodgovorni vozači se ne zaustavljaju na „crveno trepćuće svjetlo“ koje se uključuje 20 s prije početka spuštanja polubranika zbog čega dolazi do lomova polubranika i ugrožavanja svih učesnika u saobraćaju. Nadam se da će vaš sledeći članak na ovu temu „obraditi“ ovu problematiku...