UKC: Kiseonik nije i ne može biti štetan po zdravlje pacijenata

N.N.

BANJALUKA - Kiseonik koji se daje pacijentima u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske (UKC RS) nije štetan po zdravlje pacijenata i u skladu je sa svim potrebnim propisima, saopšteno je danas iz Univerzitetskog kliničkog centra Srpske.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

ilijatoljaga007=np63 je musliman balijander,isto sranje samo drugo pakovanje koji se lazno predstavlja kao Srbin da bi svojim dezinformacijama i lazima naneo sto vise stete Republici Srpskoj.......debilko ima 100 laznih profila!!!

np63

Ovo je vid specijalnog rata i za ovakav vid sirenja panike potrebno je obracunati se sa autorima ovog pokusaja. U ratu se ovakvi streljaju....
Zato pod hitno sve istraziti i ostro kazniti ....krivce za nedjelo ako ako je ucinjeno ili ove sto izazivaju paniku bez razloga.

Odgovor
bojan.blcity

Mustafa jebo te tvoj muhamed uskoro ides kod njega pa se seksajte sa vasim devicama......