Pogledajte kako će izgledati dvorana u Banjaluci od milion maraka

Marija Gajić

BANJALUKA-Tender za rekonstrukciju i prenamjenu nekadašnjeg Šoping centra u Jevrejskoj ulici u sportsku dvoranu, u vrijednosti od 1,02 miliona KM, biće raspisan narednih dana, rekli su u Gradskoj upravi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Jednostavno naški

Ljepota, ima kredita, djele se šakom i kapom. Zar nije dvorana mogla malo sačekati, a da se koji privredni pogon isfinansira? Da se narod zaposli. Svijesno ili nesvjesno vodite nas u propast, otvarate vrata za jednosmijerni odlazak iz Banja Luke, iz Srpske, iz BiH.

Odgovor
Nezavisnasrpska

Hrvatska je u EU od 2013 a do 2017 je 500 000 ( pola miliona) hrvata što iz hrvatske što iz hercegbosne otislo na zapad ,najvećim dijelom u njemačku. Kada prošetaš Minhenom pomislis da si u sred Zagreba..
To su te blagodati koje naivnim bananadrzavama nudi EU.
Usisavaju jeftinu mladu radnu snagu a izvoze svoje GMO smece BEZ CARINE na nase prostore.
Iduce godine priupitaj nekoga od novopecenih gastarbeitera kako im je na zapadu pa poslusaj odgovor !!!
Nasa seljadija misli da cim pređeš granicu teku med i mlijeko a za godinu dana se vozi Mercedes a za 2 godine napravis kucu od 4 sprata...