Stanivuković: Odblokirali smo grad i bez sekretara Skupštine

BANJALUKA – Odluke koje se tiču besplatnih građevinskih dozvola i stipendija za srednjoškolce i studente konačno su objavljenje u Službenom glasniku, i to bez potpisa ...

Veći spisak banjalučkih naselja i ulica koja sutra ostaju bez struje

Zbog ugradnje i prebacivanja stubova, sutra od osam do 15 časova bez struje ostaju dijelovi naselja: Bronzani Majdan, Subotica, Melina, Mirčići, Pervan i Goleši.

Stomačni virus hara Banjalukom

BANJALUKA - Obolijevanje od stomačnih virusa je uobičajeno za ljetni period, pa tako ovaj virus nije zaobišao ni ovu godinu, potvrdili su ovo iz JZU Dom zdravlja Banjaluka.

Grad poklanja 100 godišnjih kartica za "BL bike"

Povodom obilježavanja Evropske sedmice mobilnosti grad Banjaluka tradicionalno poklanja sugrađanima 100 godišnjih kartica za "BL bike".

"Zmijanjski maraton": Putovanje kroz prirodne čarolije i ljudsku ...

Banjaluka se priprema za 4. "Zmijanjski maraton", koji će biti održan 1. oktobra na Manjači, a prijave za učešće su u toku.

Milko Grmuša kandidat za gradonačelnika Banjaluke?

BANJALUKA - Milko Grmuša, odbornik PDP-a u Skupštini grada Banjaluka, indirektno je potvrdio da bi možda mogao u trku za gradonačelnika Banjaluke kao nezavisni kandidat.

Obnova kultnog sportskog igrališta u Banjaluci

BANJALUKA - U toku su radovi na obnovi sportskih terena kod "K4" u Banjaluci, koji će uskoro biti u novom ruhu.

Ko se krije iza mede koji je rado viđen gost proslava u Banjaluci

Mlada Banjalučanka svojim kreativnim kostimom mede stavlja osmijeh na lica mnogobrojnoj djeci, ali i odraslima, kako u Banjaluci, tako i u drugim gradovima Republike Srpske.

Doktor blokirao Grad Banjaluku

BANJALUKA - Sekretar Skupštine grada Banjaluka Igor Šukalo je nakon samo jednog radnog dana ponovo otišao na bolovanje. Ovaj njegov potez pod znak pitanja stavlja ...

Kresojević: Pokrenućemo i peticiju protiv izmjena Porodičnog zakona

Ukoliko inicijativa za izmjenu Porodičnog zakona ne bude prihvaćena od strane Vlade, pokrenućemo peticiju, napisao je ovo Bojan Kresojević, gradski menadžer, na svojoj ...

Čika Ale, uz mural, od Banjalučana dobio i pjesmu

BANJALUKA - Alija Mahmutović, poznatiji kao čika Ale ili “duša grada Banjaluke”, koji je preminuo 15. septembra 2023. godine, dobio je mural u banjalučkom naselju ...

Addiko Bank Banja Luka pruža nove mogućnosti studentima - praktično ...

Predsjednik Uprave Addiko Bank Banja Luka, dr Srđan Kondić i dekan Prirodno-matematičkog fakulteta u Banjaluci, prof.dr Goran Trbić, potpisali su Memorandum o saradnji kojim ...

Banjaluka poklanja parking za bicikle za šest zajednica etažnih ...

Grad Banjaluka će ove godine pokloniti parking za bicikle za šest zajednica etažnih vlasnika, a povodom Evropske sedmice mobilnosti.

Gradskim banjalučkim naseljima nedostaje parking, a prigradskim asfalt

Banjalučke mjesne zajednice vape za rješavanjem infrastrukture glavnih saobraćajnica i novim parking-mjestima.

Banjalučkoj porodici koja živi u nehumanim uslovima potrebna pomoć

BANJALUKA - Udruženje građana "Mozaik prijateljstva" pokrenulo je akciju za pomoć višečlanoj porodici koja živi u lošim uslovima.