"Aktiviranje bonskih ovlaštenja uvodi BiH u avanturu"

Srna

SARAJEVO - Srpski delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić upozorila je danas da posljednji stavovi visokog predstavnika Valentina Incka u vezi s mogućnošću novog aktiviranja bonskih ovlaštenja izazivaju zebnju i upozoravaju da bi BiH mogla ući u novu avanturu iz koje se ne bi mogla lako izvući.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

TheDrzavniCinovnikSuljoBudalas

Srbi ce onda jos vise da pricaju da nije bio genocid a inzko hoce samo da sto duze ostane na svom poslu jer vidi da ga mi volimo i da imamo u njega povjerenje pa hoce da to iskoristi.

TheDrzavniCinovnikSuljoBudalas

Mi smo u avanturi i vako i nako. Stranci hoce samo da mi opet zakuhamo a ne treba nam dvaput to rec.

Cowboy

U Srebrenici se desio genocid, ali nad Srbima, a to što Bošnjaci pokušavaju svoje šehide iz Srebrenice prikazati kao genocid, mogu objesiti mačku o rep!

SUNCE SIJA

Dok je nejveceg Bosanca Dodika nema nista od RS kao samostalne.U to nek budu svi sigurni.

Jastreb

Sirom demokratskog, civilizacijskog i pravno uredjenog svijeta se sankcionise negiranje holokausta i to nigdje ne ide pod verbalni delikt. Nije avantura sankcionisati negiranje genocida, avantura je negirati genocid. Avantura je dati studentskom domu ime presudjenog planera i nalogodavca genocida. Te avanture vode u nova sukobljavanja i sa njima se mora prestati. A prestace se stupanjem na snagu ovog zakona.

Struka001

Nisi ti za avanturu. A neka ima šta pojesti i popiti. Tebi je avantura stati na vagu.
Neka baja ima ovlaštenija.