Ambasada SAD-a: Postoje informacije da je Špirić bio uključen u javnu korupciju

N.N.

SARAJEVO - Državni sekretar SAD Majkl Pompeo i Ministarstvo inostranih poslova SAD posjeduju vjerodostojne informacije da je potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić bio uključen u javnu korupciju i ostvario korist od iste, uključujući ostvarivanje nepropisne koristi tokom obavljanja javnih funkcija i ometanje javnih procesa tokom svog mandata kao člana Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, saopšteno je iz Kancelarije za odnose sa javnošću Ambasade SAD-a.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

BojanBL

Cim se botovi javljaju jasno je ko dan. Lukac je na celu mafijaske organizacije koja donosi strah, sije smrt i otima od naroda. Nikad gore vlasti i ljudi u vlasti. Uzas.

dr.mr.dragon

Bojane opet seres koliko nemozes pojesti.. de urazumi se malo?!

BojanBL

Po istoj matrici je i Dodik otisao na listu. Ogromna kolicina prljavog novca i nije mogao ni da sakrije vise. ZAto mu sluze ove ekipe iz MUP RS , i tzv "peraci" hakeri . Sve je jasno ko dan.