Banjalučki Kosmos remontovaće raketne sisteme Srbije

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Banjalučki "Kosmos" pronašao je u Ministarstvu odbrane i vojsci Srbije strateškog partnera za kojeg će u narednom periodu remontovati i opravljati raketne sisteme i tako sebi duži period obezbijediti siguran izvor prihoda.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Denmla

Ovih 800.000 eura će samo proći preko kosmosovog računa da ne bi otišao u stečaj prije izbora. Ove poslove će raditi firma iz Srbije a Kosmos će tu statirati u kukuruzima jer je Vještica rastjerao sve inženjere i ostalo mu je još samo nekoliko tehničara koji ovo znaju da rade. Sav novac će ponovo otići u Srbiju, a ovdje ostaje samo ono što ovih nekoliko radnika donesu kroz plate. Vješta prevara da se održi privid uspješnosti državnog preduzeća čiji je gubitak ove godine premašio njegovu ukupnu vrijednost(38 mil. KM) što se krije od javnosti

BojanBL

Pred izbore ? Pametno. Ajd sa srecom da vidimo tu "saradnju" - s obzirom da i kod njima industrije i da je ne koriste bas me zanima koja je ovo logika ?

BL_mrkonjic

Bolje bi bilo da proizvode gas maske jer ovdje nesto opsno smrdi a Dodik se(nije) usrao

Denmla

Ko koga ovde laže. Kako će remontovati raketni sistem kad nemaju ni jednog inžinjera elektronike. Ove pare idu za predizbornu kampanju, poslije izbora-stečaj.

Besim

Skinućemo mi tebe dodik i sav snsd uz pomoć naših partnera u RS Od oktobra te više nema u politici