Bećković: Slobodu govora ukida samo okupator u okupiranoj zemlji

Srna

BEOGRAD - Srpski književnik akademik Matija Bećković izjavio je Srni, povodom odluke visokog predstavnika u BiH Valentina Incka da nametne "zabranu negiranja genocida", da slobodu govora ukida samo okupator u okupiranoj zemlji.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Salonski fasista par ekselans i tzv. akademik, jebo materesinu svoju raspalu.

durmozejnil

Matija, Mađaru pravoslavni, i velikosrbijanska slugo nacističkogenocidaška bolje i da nemoralna međunarodna zajednica na čelu sa SADom u državi BiH oduzima slobodu govora okorjelim genocidašima i njihovim simpatizerima a ne kao devedesetih prošlog vijeka tvoj velikosrbijanski fašističkonacističkogenocidaški agresor (podržan od domaćih izdajnika iz reda Bošnjaka pravoslavaca na čelu sa nacistom i genocidašom i crnogorskopravoslavnim migrantom Karadžićem) živote i imovinu bh patriota!?
SIKTER BANDO MAĐARSKOPRAVOSLAVNA!
SIKTER FAŠISTI ORBANU U MAĐARSKU!

ceka_bl

Prvo procitaj Krivicni zakon cl.387 u vlastitoj drzavi Inzko ga je samo prepisao od vas

ceka_bl

Prvo procitaj Krivicni zakon cl.387 u vlastitoj drzavi Inzko ga je samo prepisao od vas

John doe

bih okupirana nije krkane,jest da ne odustajete od pokusaja okupacije al niti je okupirana niti ce biti pod uticajem srbijanske politike i spc sekte..dzaba vam trud sviraci..govna genocidaska

Odgovor
grtechpro

Jebem ti kurvu majku krvavu.

goran.bl

Ne seri Bećkoviću!

Odgovor
grtechpro

Pushi kurac sivonja.

toljagaragibova666

Jebo ti onu svoju ludu kcer jer je luda na tebe tzv. akademice, supku neslani. Poserem ti se u onu detektivsku kapu zgubidane!

Odgovor
grtechpro

jebo ti pas majku sto te okotila tako jadnog i primitivnog.
Nastao si iz incesta i jos uvjek te nije sramota da komentarises.
Balijetine jebem vam majku .

Odgovor
toljagaragibova666

⬆P gde si bre turski kopilane dete ti od kilo mesa jebem? Jebem li ti mamin jos uvijek topli les i poserem ti se na grob kera koji te napravio djecu ti polumrtvu jebem smrade svetosavski. Jebem li ti rod i porod i sve zivo sto imas u rodu!