Tržište

Prva dama u "Beminim" cipelama ulazi u Bijelu kuću

Prva dama u "Beminim" cipelama ulazi u Bijelu kuću
Prva dama u "Beminim" cipelama ulazi u Bijelu kuću

BANJALUKA - Marinko Umičević, tehnički direktor fabrike obuće "Bema" iz Banjaluke, poslaće na poklon dva para cipela Melaniji Tramp, supruzi Donalda Trampa, kandidata za predsjednika SAD-a, kao znak podrške njoj i njenom suprugu na predstojećim predsjedničkim izborima, saznaju "Nezavisne".

"Moja ideja motivisana je zemljačkim razlozima i uvjerenjem da će se prljava kampanja koja se vodi protiv Melanije Tramp i njenog supruga, kod gospođe Tramp probuditi poznati balkanski inat koji će podstaknuti da se još više angažuje u predsjedničkoj kampanji i da uđe u Bijelu kuću", istakao je Umičević.

Fabrika obuće "Bema", kako se ističe u saopštenju, napraviće jedne udobne cipele sa đonom od specijalne memorijske pjene da, kako naglašavaju, "Melanija može ’špartati’ Amerikom", a da ne izgubi ništa od svoje elegancije.

"Drugi par cipela će biti damske salonke od najkvalitetnije kože, koje će specijalno za nju kreirati dizajneri ove firme, kako bi u njima pobjednički ušetala u Bijelu kuću", stoji u saopštenju iz "Beme".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije