BiH prijeti pravi egzodus radnika

Dejan Tovilović

BANJALUKA - Najavljena liberalizacija tržišta rada u Njemačkoj mogla bi izazvati pravi egzodus radne snage iz BiH s obzirom na to da država nema strategiju kojom bi to spriječila, a da domaći poslodavci ni po jednom parametru ne mogu parirati onima iz jedne od najvećih svjetskih ekonomija.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Darije

poludjeli saveznjaci , ovo je najavljeno bez obzira na izbore , dakle , isto bi se desilo a govedarica bi samo takođe mogao da gleda za mladima i da gusla za srećan odlazak , poraženi imaju pravo da se ljute , ne mijenjaju izbori ništa povodom odlaska već nešto drugo a ekonomija prop. bosne se ne može porediti sa Njemačkom , međutim problem će biti kad se ovi budu uskoro 3- 4 godine morali vraćati nazad , govedaričina ekonomija je samo guslanje a narod da igra uz pjesmu , zdravlje , i blagostanje

Milan1

Poslije ovih izbora mogu reći samo jedno: CRKNITE U SVOJOJ ŽABOKREČINI U BIH! Ooh ponovo vani...jadna vsša djeca...'ebali vas izbori!

dacho.vranac

Ово је била посљедња шанса да се нешто промјени, сад је касно и треба отићи одавде. СВИЋЕ негде другде код нас је вјечни мрак.

Odgovor
Darije

nahrani piliće i zaguslaj

Srecko Sojic

Gog, potpisujem tvoj komentar u cjelosti

Gog

Ostaju samo nesposobni i kriminalci. Ostaju ljudi koju nemaju nikoga da im pomogne da odu, manje skolovani i zatupljeni domacim politicarenjem na nacionalnoj osnovi.
Naravno ostaje citav kriminalno drzavni aparat i to poredani.
Politicka elita, sudije, tuzioci, sitni policijski kriminalci. Oni nisu navikli da rade, a diplome im niko nigdje na svijetu ne priznaje.
Dakle, narodi u izmisljenoj drzavi BiH i RS Ceka vas jad i bijeda.
Djeci tzv. boraca za tzv. otadzbinu ili dzemahiriju porucujem , nedajte da vas prevare kao sto su prevarili vase oceve, a vas lazu da su poginuli za bolje sutra. Cista laz koju samo mogu politicari pomracenog uma da izmisle.

Dijaspora treba da prestane da dolazi i donosi pare u ovu kvazi drzavu jer samo hrani maligni tumor zvani BIH politicari.

тетак

још само да нам одузме менаџере беспосличарења и друге нераднике са безвезним дипломама!
др. Зец је рекао да ће ускоро сви имати мастер а замјена водокотлића ће бити сто еура...