Bivšem policajcu četiri godine robije zbog mučenja Srba

Srna

SARAJEVO - Bivši policajac Kahro Vejzović je trećestepenom presudom Suda BiH osuđen na četiri godine zatvora zbog mučenja muškaraca srpske nacionalnosti 1992. godine u Stuparima, saopšteno je iz Suda BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

np63

Da je Srbin dobio bi 10 godina a ovako..... sta reci nego sramota. Poruka je da su se Srbi mogli ubijati uz blagoslov i bez kazne....!!!

Odgovor
Omerhodzic

Tako je rekao Uzviseni Allah DZ S ! Pise u precasnom kuranu!

Zlacana

Toliku kaznu bi dobio da je ukrao kokos. Koliko to čovekov život vredi, ako je eto Srbin? Ali bolest mu je već počela, pa borbom naplaćuje na svoj način.

BosnaUglaviFosna

balijska pederčina sigurno htio da puši caru, treba njemu 30 godina za mučenje i pederluk dati ali kad je turčin turčina osudio kako treba!