Bogdanović oslobođen optužbi za zločine u Srebrenici

Srna

SARAJEVO - Sud BiH oslobodio je Milana Bogdanovića optužbi za zločine počinjene u vrijeme napada srpskih snaga na Srebrenicu u julu 1995. godine.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Dragan V.

,,,ovo je pocetak kraja Bosne koju smo poznavali. kad se malo razmisli mozda ovo raspirivanje mrznje je i namjera muslimanskoga vodjstva u Sarajevu da imaju svoj jedno nacionalni dio!? Lako je moguce da je to Alija od pocetka imao u glavi,jer fakat je znao da od cijele Bosne nikada nece uspjeti islamski kalifat. Sarajevo,Visoko, Zenica ,,,i arabski kapital,,,,na kraju ce mu se zelja i ispuniti,,,,Geto izmedju Srba i Hrvata ,,malo,, ali svoj na svome,,,,samo jos da se kutarisu Hrvata,,

Карамбуле

Као да је за изазиваче рата и страдања уопште битно што се та јединица и њен командир нису уопште налазили близу борби за ослобођење Сребренице од Орићевих злочинаца. Научено да лажу, подмећу и оптужују сваког Србина који је бранио отаџбину од покушаја отимања земље и прадједовског огњишта у име калифата. До18 је за несој, сваки Србин и Србкиња четник а одрастао мушкарац војвода. Мало се занијели јер им је доста пута подвала успијевала.