Carinski terminal Gradiška od ponedjeljka na novoj lokaciji

Dragan Sladojević

GRADIŠKA - Novosagrađeni carinski terminal Gradiška s radom počinje u ponedjeljak, potvrđeno je "Nezavisnim" iz Uprave za indirektno oporezivanje (UIO) BiH.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

xfunkx101

jako los clanak. Nigdje ne pise gdje se novi carinski terminal nalazi; kada je pocela izgradnja mosta i kada ce zavrsiti? "sve tece po planu", onda nema smisla uopste praviti clanak, kakva je to vijest da sve tece po planu ;"izgradnja mosta je relativno dobra vijest"? Brate mili sve je relativno dobro , bolje da nije nista napisano. Ovo kao da je napisao Will Smith iz Men in Black nakon sto te blicne onim aparatom za brisanje pamcenja.