Čavara: Hrvati u FBiH za razgovor o budućnosti BiH

N.N.

Poziv Republike Srpske Federaciji na razgovor o budućnosti BiH prihvatio je predsjednik Federacije Marinko Čavara.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

durmozejnil

Zbog ovakvih bezobraznika i nemoralaca koji i danas su fizički u BiH a psihički i u mislima stalno u Karađorđevu je međunarodna zajednica i omogućila izbor Komšića i slala Ešdauna a sada nakon svega i zbog toga što se ovakvi za 25 godina nisu civilizirali i emancipovali i demokratizorali tj. nisu se dekarađorđevizirali slijedi dobrim dijelom unitarizacija inutrašnjeg uređenja BiH!?

durmozejnil

E jesi vidio ovog Bošnjaka katolika (izvinjavam se ako su njegovi nekad doselili iz Hrvatske u BiH?), bezobraznika i simpatizera antievropskih i antizivilizacijskih vrijednosti tj. simpatizera UZPovaca!?
Ne zna frajer na koliko je mjesta šupalj i gdje je došao i kuda je pošao a on bi da razgovara o budučnosti BiH!?
Sikter bezobrazniče jedan separatistički!?