Cerić o Abazoviću: Bošnjaci, ne prodajte dušu za milostinju

N.N.

Bivši poglavar Islamske zajednice u BiH Mustafa Cerić objavio je na Fejsbuku da je vrijeme za promjenu vlasti u Crnoj Gori, navodeći da lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović zaslužuje podršku jer "govori pravo i iskreno".

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan-blcity

Mi Bosnjaci taman da nismo nastali iz pravoslavlja svakako smo od istog naroda kao i Srbi, Hrvati... Medzutim, sta ako ja to ne prihvatam i kazem kao moj pretpostavljeni Reis Ceric da je nasa majka Turksa? Sta onda ? E pa tako je, nasa majka je Turska! Bosnjak je nastao dolasko dal Turaka ili Benjamina Kalaja , ne znam tacno ali nije ni bitno . Ja sam Bosnjak, nikakav Srbin, Hrvat ovo ono Ne slazem se bas sa Cericem ovdje. Misljenja sam da bi mi Bosnjaci bolje prosli sa Dzukanovicem!!!!!!

llijatoijaqa

nedavno se Cepић obratio na Twitter ćuvenom hoði iz bukovice kod travnika,
- imal, ba još onih osica iz Biača, doče mi delegacija iz pakistana..

Odgovor
bojan-blcity

da znam da nisi cetnik niti nasilan popusibihti.

Odgovor
nikodim.bogalj

Ilijaaa, uteram ti najmladjoj mezimici u kuci sto imas.

Odgovor
nikodim.bogalj

E nepismeni tuljane jebem ti mater botovsku, uopce nisi zabavan. Popusi ga konju jebo ti on dijete mrtvo.