Čović: Samo dijalogom možemo izgraditi pravnu državu

Uroš Vukić

BRISEL - Dragan Čović, predsjedavajući Doma naroda BiH, rekao je da demokratska nadmoć jednog naroda ne može ugroziti načelo konstitutivnosti koje se mora osigurati u svim institucijama.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

John doe

/watch?v=2cYTyWFsCIY

bubalo.ragib

Nego Ilija jesi li "krisno" kad ti ga je strikan Momir surdukno u cvajtaru? Znam da nije ti lako raZpameceni djuturume, i zbog toga danas nemoj biti tako grub nego zapovjedi sta cemo guslati i hocemo li ti materesinu jebatiiii.🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Najlegitimniji Ćirilo Čović od Radobolje
u najkraćem:
Nositelj ruskih vrijednosti
i branitelj četničke povijesti

Neko njegovo dežurno fašističko piskaralo iz okoline
Duvna je po tadašnjem članu predsjništva Ćirilu trebao
biti ambasador BiH u nekoj od evropskih država,
niko nije želio primiti, agremani odbijeni,
prozvali su ga ambasadorom u pokušaju a on je
za sve okrivio, moš mislit, arapske dolare :-))
inače Ćirilov ambasador u pokušaju je dugo vremena
bio na dodikovoj sisi, legenda kaže da i danas voli
povremeno zaskočiti na njegove bradavice :-))

AMBASADORE U POKUŠAJU vjerovatno su i ovi
eUropski parlamentarci kupljeni arapskim dolarima,ha?
Buuuuhahahhahahhahahaaa!🤣🤣🤣

bubalo.ragib

Prica kruzi njegovim zaseokom da su raZpamecenog Iliju Toljagu taslacili stric Djojo i ujak Momir nedjeljom tamo iza crkve u onom zbunju i od tad pomalo zamuckuje i sepa na lijevu nogu. Pobjegao je ko Lassie od kuce u Njemacku cim je dobio prve stidne dlake. Od tada je zbunjen, valja nebuloze i ne zna gdje bije i postao je djuturum na grbaci njemackih poreskih obveznika.

durmozejnil

Tako je Dragane Bobane, simpatizeru domaćeg bošnjkačkokatoličkog izdajnika i UZPovca NESLOBODANa PRALJAKa, samo dijalog i to onaj koji će rezultirati demokratskim i civilizovanim odlukama bh institucija a ne dijalog koji će rezultirati tvojim utopijskim karađorđevskim željama i tvojom mokrim karađorđevskim snovima!?

John doe

A po tvom sta je dogovor,da su hravti samo pristalice kradezea i samo kradezeovci mogu biti birani,je li krivosti licemjeru

Jastreb

Čas si za slovo Dejtona čas za ‘ustavnopravnu tradiciju’. Zašto pozivaš Hrvate u manjem entitetu da glasaju za Dodika ako po ‘ustavnopravnoj tradiciji’ ljudi smiju glasati isključivo po etničkom ključu? Nije li i Dodik time ‘nelegitiman Srbin’? Ako si za rješavanje problema dijalogom, zašto postavljaš ultimatume i blokiraš implementaciju izbornih rezultata? Čoviću, pročitan si od EU kao Putinov boljševik, tu ljagu nećes lako oprati. Promicatelj europskih vrijednota niti si kad bio niti ćeš kad biti.