Čović i Plenković pozvali na hitne izmjene Izbornog zakona BiH

Srna

MOSTAR - Lider HDZ-a BiH Dragan Čović i predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković pozvali su danas na hitne izmjene Izbornog zakona BiH.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Munira Hasanpasic, perobabiic2021, bubaloragib, hcosic . 2021, durNozejnil, muharem zenica,
bojan blcity Pusac Kurceva, peder bojan blcity, karamobule itd itd.
Djeteta se svog mrtvog najebao vlasino, sa tim ovcarskim fazonima i doskocicama. E krsnu ti slavu i slavski kolac poserem rijetkim prolivom mamaru ti posrbljenu jebem vlasino rumunjska!!!❤️❤️❤️ Buhahahahahaaaaakurtoncino vlaska!

John doe

Ajde krivousti da prepisemo zakon od hrvatske ili od srbije ,mamicu vam licemjernu
Govoris o konatituivnosti,pa konstituivni narodi bih su bosanski muslimani,bosanskibpravoslavci,bosanski katolici,bogumili i svi ostali pripadnici i zivalj tadasnje bosne u nastanku i nastala je prije i srbije i hrvatske tako da taj prefiks bosanski hrvati ili bisanski srbi objesi macku o rep pored usrane guzice jer kad je Bosna nastala nije bilo ni hrvatske ni srbije tako da ta politicka podvala konstituivnosti prolazi samo na vasim lajanjima ucviljenih kerova ili ti i ostala klika ne znate sta znaci konstituivan..govna licemjerna

Odgovor
Radis12

Pisaj bih koja je nastala kad i Golf II

Radis12

Stoooo ... pa frljava pijandura bas dobro predstavlja hrvate u i ste zastave 95 sa bosanskim kurdima ,sad uživajte u braku😊.

Odgovor
hcosic69

sto Pravoslavci iz FBiH svi ne glasaju za Covica. mnogi glasaju za Komsica i Bosnjaka.

Odgovor
Radis12

Sto bosanski kurdi koji zive u Republici Srpskoj ne glasaju tako da bosanski Kurd bude Predsjednik Republike Srpske ili srpski član predsjednistva bih-a 🤣