Crnadak: Nije jasno da li će SNSD, HDZ i SDA nastaviti pregovore

N.N.

BRATISLAVA - Ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak drugog dana službene posjete Slovačkoj Republici razgovarao je sa slovačkim ministrom inostranih i evropskih poslova Miroslavom Lajčakom, koji trenutno obavlja i funkciju predsjedavajućeg OEBS-a.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

Ako ti nije jasno vrljavi imaš šefa Bakira pa ga pitaj!

np63

Ja razumijem zašto nekadašnji spiker čuva tu ministarsku fotelju, za koju bi se i đavlu tan je kad ode iz fotelje, da je zapečatio i svoju političku karijeru. Srbi pamte a biće jasno i Šaroviću i Borenoviću i svima ostalim poltronima, uvlakačima koji su radili protiv Republike Srpske a u interesu muslimana da im neće biti oprošteno. U istoriji će biti zabilježeni kao prodane duše koje su aktivno radile na nestanku Republike Srpske. Za ovakve je Njegoš rezervisao mjesto u Gorskom Vijencu.

Odgovor
ManjacaSlavna

Nema opraštanja nego najveća moguća kazna za izdaju države!

Vucic

PITAJ ŠEFA BAKIRA !

Vucic

Dok nije od običnog spikera postao ministar nije ni svijeta vidjelo ovo vrljavo stvorenje. Ti si u savezu sa SDA i to ćeš znati.