Crnadak: Nisam dovezao Stanivukovića u Čelinac

Dejan Šajinović, Agencije

BANJALUKA - Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač laže da sam ja dovezao Draška Stanivukovića u Čelinac na polaganje kamena temeljca, rekao je Igor Crnadak, ministar spoljnih poslova BiH.

Vrati na vijest

Komentari 7

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

tetak

nisi *** bio, vidjeli te ljudi majmune jedan da si došao

savez za promaje i bakirov sarajevski pašaluk

bolje i Pacoli nego Dodik

M.Golubić

Ovaj liči na Ramuša Haradinaja, kao da su braća blizanci! Otuda vjerovatno simpatije spram šipatarskom ministru Pacoliju.

Stojko

dođi ti čiki da ti pokaže šta zna a nemoj navlačiti djecu sa dlakama dolje sram te bio munemaj

bojan-moler .bl

jesil pošo il si došo

bojan-moler .bl

e moj ćoro bolje da se nisi rodio ne bi se patio govoreći neistine , a možda si i u pravu , izvini , reče mi moj pokojni čukundjed da je on sve izrežirao i navukao svog štićenika

Goran .bl

ma jok ti nego moja pokojna prababa ga je dovezla a za ove dakelu iz SZP postoje i djeca sa dlakama dole e to je neka nova rasa ljudi