Crnadak: Pacoli dolazi u Banjaluku uz saglasnost Beograda

Tanjug

BANJALUKA - Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak izjavio je da kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli dolazi u Banjaluku uz saglasnost Beograda, na neformalni sastanak šefova diplomatija zemalja članica Procesa za saradnju u jugoistočnoj Evropi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Gog

Dodik za razliku od Vucica i Dacica( skoro zaboravih grobara Tomu) je "Slobodan" covjek.
Dodika niko ne ucjenjuje 90 tim godinama, osim sto mu ponekad domaci stave neki sverc na savjest. On je Slobodan igrac na politickoj sceni bez tajne optuznice negdje u fioci Haga.
Samo Srbima se mogu podmetnuti politicari kao Vucic i Dacic. Pa svako normalan iole , moze da shvati da njih dvojica su toliko ucenjeni da moraju da sprovedu sve sto EU bude trazila ili im se "smijesi" Hag.
Da Vucic i Dacic imaju karakter nikada se nebi bavili politikom, ne zbog sebe nego bas iz rizika koji sam gore spomenuo.