Čubrilović: MUP i policija RS garant mira i bezbjednosti

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović u čestitki povodom 4. aprila, Dana policije Srpske, izrazio je ponos što Srpska danas ima jaku, stabilnu, savremenu, profesionalnu i veoma organizovanu policijsku strukturu koja je temelj daljeg razvoja i izgradnje Republike i zaštite prava, bezbjednosti i imovine svih građana.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Vucic

bojan. blcity Meho
jebo ti Stanivuković mater , jedino glupe balije kao ti podržavaju SDS i PDP.

bojan.blcity

Đuričić je napisao i da treba odbaciti portaloide koji brukaju čestite novinare Radio-Televizije Republike Srpske.

Odgovor
Vucic

i tebi mater yebati Meho i to treba i tvoja usta pogana.

bojan.blcity

Novinar RTRS-a zamolio kolege da se izvine Stanivukoviću

Novinar Javnog servisa Republike Srpske Branimir Đuričić napisao je na svom Twitter nalogu da je najmanje što danas treba da urade je da se izvinu Drašku Stanivukoviću zbog lažnih optužbi RTRS-a i Marinka Umičevića.

Novinar RTRS-a zamolio kolege da se izvine Stanivukoviću
Đuričić je napisao i da treba odbaciti portaloide koji brukaju čestite novinare Radio-Televizije Republike Srpske.

Podsjećamo, Draško Stanivuković je prije desetak dana upozoravao na potencijalni problem sa širenjem korona virusa zbog slabih mjera koje se preduzimaju u banjalučkoj tvornici obuće ,,Bema”, te juče saopštio da je zaražen radnik pomenutog preduzeća.

Jutros je ministar zdravlja Alen Šeranić potvrdio Stanivukovićeve navode, a kasnije i sam Umičević demantovao svoje izjave rečene svega desetak sati ranije.

Iako je ovo sada i zvanična informacija nadležnih, vijest o potencijanom novom klasteru u ,,Bemi” nije pronašla mjesto na Javnom servisu.

Podsjećanja radi, vlasnik ,,Beme” je odbornik SNSD-a u Skupštini grada Banjaluka, te dobar prijatelj srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika, kao i član Radojičićevog Gradskog odbora SNSD-a.

Stanivuković se Đuričiću zahvalio na novinarskoj etici i profesionalnosti.

,,Bez obzira gdje radili, svoj posao uvijek možete obavljati na najbolji mogući način”, napisao je Stanivuković na Twitteru.
 Facebook

Odgovor
toljagailija

gledaj Ć𝙪𝙣𝙖, ti si napravljen na brzinu, protivno redu i zakonu i narodnim običajima koji nalažu kvalitetnu jebačinu za pravljenje dece, sa ozbiljnim uvodom, detaljnom razradom i žestokom završnicom. Vi, zbutani, što ste napravljeni uglavnom slučajno i u žurbi, obično na sebi nosite vidljive znake svoje zbutanosti u vidu prikraćenosti na visini, neandertalskog čela ili buljavih očiju, bez smisla za konstrukciju rečenice..