Cvijanović: BiH će biti mnogo bolje bez stranaca

Srna

​BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je danas da će BiH biti mnogo bolje ukoliko strani faktori puste da se domaći i izabrani narodni predstavnici dogovaraju i sami procjenjuju šta su njihovi interesi i potrebe.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

muratovicamir522

Radze svaki dan pojedem pola kg govana nego da moja BiH bude bez stranaca. Najbolje da je bez Srba a bez stranaca nasih prijatelja nikad!

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Samire tj Djojo, istovarim ti se u slavski kolač bolan.🤣🤣

bubalo.ragib

A još bolja bez tebe izblajhana nosata nakazo. Mrš!

John doe

upravo tako biserka,ko god se ne osjeca ko bosanac pa bio to katolik,musliman,pravoslavac i ko god opstruise napredak drzave sretan mu put iz bih

Odgovor
muratovicamir522

Tako je , mi smo prvi i zadnji vlasnici BiH .

Odgovor
bubalo.ragib

⬆️Samire tj Djojo, istovarim ti se u slavski kolač bolan.🤣🤣