Cvijanović: Dosta nam je više Bakirove i retorike i ideologije

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da je Bakir Izetbegović odavno jedan od najvećih faktora nestabilnosti u regiji i da njegova politika nastavlja da truje odnose i uništava šanse za pomirenje.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Lebe mekani ko ovo moze da taslaci? Ako ima zagondjiju odlikovati ga ordenom svetog save sa zlatnim mudima i srebrnim kurcem.

toljagaragibova666

Ustaska droljo, nasisaj se konju kurca, grob ti dida Peje jebem!

durmozejnil

E moja Željka, Bošnjakinjo pravoslavna, ne lupetaj gluposti i nebuloze načertanijske već šuti, slušaj govore antifašiste i antigenocidaša predsjednika Izetbegovića i civilizuj se!?
Vjeruj da si u laganju u zadnje vrijeme premašila prohujalog velikosrbijanskog lažova i genocidaša Dobricu Ćosića!?