Cvijanović: Odluke Ustavnog suda u kontinuitetu štetne po interese Srpske

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da su odluke Ustavnog suda BiH u kontinuitetu štetne po interese Republike Srpske jer se kose sa temeljnim ustavnim principima na kojima počiva dejtonska BiH.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

ManjacaSlavna

c7avb mrsss u svoju mahalu.

c7avb

Kad aneki politicar Srpske da ovakvu izjavu u 2020. godini onda se iz toga moze izvuci zakljucak da, ili nije kompetentan da se bavi politikom ili smisljeno radi protiv interesa naroda koga, navodno, zastupa.
I ptice na grani znaju sta je tzv "Ustavni sud BiH" i ptice znaju zasto se nalazi bash u Sarajevu, a ne u Mostaru , Banjaluci i sl.
I ptice na grani znaju zasto medjunarodna zajednica, citaj USA, stoje iza ovog "projekta" koji ima za cilj da devastira sve ono sto je srpski narod uspio da sacuva u gradjanskom ratu, a koji su takodje organizovali i podrzavali iz istog mjesta, odnosno USA.
Davanje ovakvih izjava sada, a ne mnogo ranije kada su takodje bili povrijedjeni i dejtonski sporazum i mnoga druga prava gradjana Republike Srpske, je samo dio igre koji igraju Burle i podanici, i samo je dio onog sto tek slijedi, a sto gradjani gledaju vec dugo paralisani i zbunjeni.
Ako, tako i treba. Ko nije spreman da brani otadzbinu, nije ni dostojan njenog postojanja.

Odgovor
karamobule

pa znamo da voliš djevice valjda ali ipak samo možeš djevcima na nebu.