Cvijanović: Region u haosu, sa Kosova poslate loše poruke

Srna

STANARI - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je region u haosu za šta je kriva međunarodna zajednica, te da su danas poslate loše poruke sa Kosova gdje je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pokušao da posjeti Srbe u selu Banje u dreničkom kraju, ali su Albanci podigli barikade i onemogućili prolazak.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Cika Velja

Kosovo je davno prodato,sada vi ukrasavate Vucicevu pricu,pripremate narod . . . Jadno od Vucica,jadno od vas,sve ista gov*na . . .

Cika Velja

Ne zna sta da milion i jedno pitanje pa prebacuje pricu na Kosovo . . .
Ko je ubio Davida,ko je ubio neduzni narod,ko je ispalio zolju,ko je istukao novinara,ko je ubio Sijana,samo su neki od ne ja . . . Ko o cemu,ku*va o postenju . . .