Cvijanović: Turkovićeva je živi dokaz razloga za neuspjeh BiH

N.N.

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, govoreći o najnovijem potezu ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Bisere Turković, koja je uputila note i žalila se da će prisustvo predstavnika Srbije, Rusije i Kine na obilježavanju Dana Republike ugroziti prijateljske odnose BiH s tim zemljama, u intervjuu Srni je rekla da je to licemjerno, jer ona i njene stranačke kolege već godinama rade sve što mogu da se odnosi s tim zemljama pokvare, i ne rade to samo za svoj račun.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bubalo.ragib

Ma to mora biti istina kad diplomirana konobarica iz laktaskog kafica kaze. Mrs nosata spodobo!

Radis12

Moja baba je uvijek,kad se Bisera zaobada ,polagala joj svježe sijeno ...
Svaka Bisera voli Sijeno ili svježu djetelinu

Odgovor
bubalo.ragib

Jebem ti babu u supak!

durmozejnil

Željka MARTIĆU?, stara propala bh separatistkinjo i vatrena simpatizerko domaćeg bošnjačkopravoslavnog izdajnika i genocidaša SRATka MLADIĆa kao i crnogorskopravoslavnog migranta i genocidaša RjADOVANa KARAdžića, prije svega vjeruj mi da se barem u javnosti primjeti da je antifašista i heroj gdin INCKO svojim civilizacijskim antigenocidaškim i antiUZPovskim Zakonom malkice zaista popravio i tvoje ponašanje i tvoje govore ka civilizovanijem, međutim za potpuno poboljšanje i ozdravljenje dobro bilo da se potpuno maniš/kloniš stranih i domaćih propagatora SANUovskogebelsovskonačertanijske politike i propagande ali na kraju krajeva mani se ti stoga i politike jer ti nisi izgleda ni obrazovno za to kapacitirana, odnosno je li istina da od obrazovanja imaš samo SSS/zanat - autogenozavarivać (zavarivanje pomoću tehničkog kisika) i da si između ostalog baveći se i autogenozavarivanjem zaimala finih para i sebi obezbjedila finu stambenu jedinicu u Sarajevu i to u prigradskom naselju Vojkovići i da se navodno uskoro zastalno iz Banjaluke preseljavaš u bh metropolu Sarajevo/VOJKOVIĆE/!?

Odgovor
zauvjek.neko

MA SVIRAJ TI BIVŠEM KANCELARU AUSTRIJE. SRPSKI SVET!!!