Cvijanović: Važan institucionalni odgovor Srpske na uzurpaciju nadležnosti

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras, komentarišući odluku Ustavnog suda BiH kojom se Srpskoj pokušava osporiti vlasništvo nad šumama, da je riječ o jednoj u nizu uzurpacija nadležnosti Republike Srpske, ali da je važno da republičke institucije imaju na to adekvatan odgovor.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Gledaj joj capina.

durmozejnil

Znali smo da si bezobraznica i simpatizerka naciste i genocidaš SRatka Mladića ali da si baš tolika nemoralka i bh separatistkinja e nismo to znali!?
Čuj ti samo nje kako javno separatistički laže da su republičke institucije a ne entitetske!?
I onda se čude što ih civilizirani međunarodni predstavnici klempaju pa od klempanja ne znaju kuda su pošli a kuda došli!?