Cvijanović: Vrata za razgovore širom otvorena

Srna

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da zvaničnici Srpske uporno nude sastanke partnerima u BiH, da su predstavnici Hrvata izrazili spremnost za razgovore, dok bošnjački ne žele da razgovaraju, a kada budu spremni vrata su im širom otvorena.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

hcosic69

pa zar u vecu Ministara ne sede svi narodi u BiH i tamo se stvara bolji zivot svima nama. kako stranke na kafama po ski Centrima mogu nama poboljsati bolji zivot. imamo u BiH 13 Vlada i one su odgovorne za nas i tamo se kuju nasi snovi. a ova Luda Dvorska bi da razgovara, gde i sa kim, u kojem svojstvu. zasto imamo one ministre , zastonzaradjuju za zivot. prosli saziv Veca Ministara nije se oglasavo na TV ili NN da bi da razgovaraju. nego su radili.

ilijatoljaga007

živela naša neuništiva najlepša na svetu REPUBLIKA SRPSKA našom borbom i životima heroja dignuta iz pepela i zato te nedamo do poslednjeg SRBINA
neka umru dušmani Taj rad

toljagaragibova666

Joooj kakva prikaza leptejebo! Pa na sta lici ovaj hermafrodit ovako izbliza, ajooooj.