Cvijanovićeva najavila povećanje najniže plate za 12,5 odsto

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović najavila je danas da će u javnom i realnom sektoru biti povećane plate radnicima u Republici Srpskoj, a da će penzionerima biti povećana penzija za 2,5 odsto.

Vrati na vijest

Komentari 5

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Pero M.

Tako je Željka! Buduća predsjednica!

Đikanska posla

DA LI VLAHADIJA VIDI DA STRANCI SAMO OSUĐUJU DODIKA ZATO TREBA SAMO DA GLASAJU ZA SAVEZ ZA PROMJENE JER STRANCI VOLE SAVEZ ZA PROMJENE I SIGURNO ĆE NAMA DONJETI DOBRO PRIJE SVEGA MORAJU SE SRUŠITI ENTITETI DA NE POSTOJE

Đikanska posla

NIŠTA TO NIJE TREBA SAMO DA MIRNO ODETE SA VLASTI I DA SAVEZ ZA PROMJENE PREHUZME VLAST PA ČEMO VAS POLA VLAHADIJE POHAPSIT I OSUDIT ZA GENOCID I POSLAT NA VJEČNU ROBIJU

Stojković

Naprijed Republiko Srpska! svaka čast

Odgovor
Đikanska posla

poslje izbora nestajete jer pobjedjuje savez za promjene

Aco.bc33

Treba da ojacate temelje ekonomije. Trziste je bog.

Odgovor
Đikanska posla

ne može ne damo vam mi