Danas počinje suđenje Atifu Dudakoviću

Agencije

SARAJEVO - Pred Sudom BiH danas će čitanjem optužnice početi suđenje Atifu Dudakoviću, nekadašnjem komandantu Petog korpusa Armije Bosne i Hercegovine, i 16 bivših pripadnika tog korpusa.

Vrati na vijest

Komentari 6

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Nezavisna Srpska

Gle krmeće face ..samo kljove fale i original divlji vepar.
Pušten zločinac niz vodu

Stole

neće turčin na turčina još će im biti i plaćeno jer su jadni bili oštećeni . samo lud može da vjeruje da će neko od ovih gore turaka biti osuđen od suda koji radi po principu šerijata iz srednjeg vijeka . U PAMET SE SRBI , NOVAC ODLAZI A GLAVE ???

Banjalucki Papak

Zasluzio je dugodisnju kaznu i uz to svaki dan da uci Zenevsku konvenciju napamet. Samo bolestan covjek moze muciti i ubijati zatvorenike.

Odgovor
Stole

stavi to sebi u g pa zapali jer kasno je se j kajati ! zakasnili ste previše .

beha, mala zemlja za veliku nuždu

i treba da ga puste jer je ko i nâser [kamara vanago] Orić Naser pobio više merhametli krivonogih bošnja nego cela VRS i kad bude dušu puštao sažvakat će dušek ispod sebe, ba

Odgovor
Stole

može i qrac da sažvače

gago

Kakvo njihovo suđenje,Atifa ce kazniti kao za lakši saobraćajni prekršaj!

Odgovor
Stole

ne nego će se njima platiti za uznemiravanje i nanesenu duševnu bol koljačima

Nasip

Konačno! Postoje dokazi, živi svjedoci, video snimci, dokumenti i on toliko izbjegava pravdu. Pravosuđe kod nas je jednostrano. Nadam se dugogodišnjem tamničenju.

Odgovor
Stole

mora da si balija pa se dičiš eno i tvoji leže po potocima hehehe