Detaljna ispovijest američkog pilota: Kako su Srbi oborili moj F-16

N.N.

Pilot američkog F-16 Skot Ogrejdi ispričao je kako je njegova letjelica oborena iznad Republike Srpske u junu 1995, tokom udara NATO na položaje Srba.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Kurcšlag

Avion je oboren od strane exJugoslavijskog arsenala kojim je rukovodila Srbska strana.
Zamislite da je komplet Jugoslavija bila u borbi sa agresorom. Nikada nas ne bi mogli pobijediti. Zato su nas i posvadjali. Sada smo karina od vojske svaka za sebe je smješna.

Vucic

ma neee ovo su oborili avlijaneri pa poznato je da su oni hrabri ljudi ahahahahaa a ovog vojnika je trebalo po kratkom postupku kao što su radili Hitler i brat mu Alija sa protivnicima i civilima