Đokić: Naš cilj je razvijenija i ekonomski snažnija Srpska

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić istakao je da je cilj ove stranke razvijenija i ekonomski snažnija Republika Srpska, koja će biti u stanju da odgovori izazovima vremena koje dolazi.

Vrati na vijest

Komentari 4

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

bojan.blcity

Opasna ova Dodikova reprezentacija Republike Srpske u Sarajevu na celu sa Masom Kosarac,Nebojsom Radmanovicem,Dusankom Majkic,Nikolom Spiricem,Ozrenom Petrovicem,Gicom Stevandicem................od kad su oni preuzeli funkcije u zajednickim institucijama skoro svaki dan se hapse bivsi pripadnici VRS i nase staresine!!!

nikodim.bogalj

Idi kuci glupi drote, eno ti bivsi kolega Risto Lugonjic nateze sad i cerku i zenu. Glupane.

bojan.blciity

Nema nista bez Allaha.

Odgovor
bojan.blcity

Vidi mog imenjaka poturica ...MUCAK!!!

nikodim.bogalj

Samo ti prdi djokicu a kolega ti Risto Lugonjic natezao i nateze !