Đokić: Zabrinjava odluka o pomijeranju izbora

Srna

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da zabrinjava odluka Centralne izborne komisije (CIK) BiH o pomijeranju lokalnih izbora, koja je donesena bez konsultacija sa svim relevantnim stranama, te upozorio da se može otići u još veću politički krizu ako se ovako nastavi.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

SDS.PDP.NaserOric

Haj uradi nešto, samo pričaš haj to promjeni hehe
Poštovana braćo Bošnjaci neka vam je Sretan Bajram uz želju da Dodika, SNSD i njihove koalicione partnere zbacimo sa vlasti i napravimo državu BiH ! Entiteti su nepotrebni i uskoro će oni prestati da postoje a mi smo na dobrom putu da tako bude!
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN !

Odgovor
spasoje.krkanovski

Glabaj kurcinu botino i jebo ti ovaj bivsi drot prasinar materesinu grbavu!