Đokić iz SP-a izbacio Selaka, Skoku i Savanovića

Dejan Šajinović

BANJALUKA - Organi Socijalističke partije donijeli su odluku da iz stranke isključe Maksima Skoku i Gorana Selaka, rekao je Petar Đokić, predsjednik ove stranke.

Vrati na vijest

Komentari 1

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Trn u oku

Svemu dođe kraj, pa i ovom političkom privjesku.Đokić će vjerovatno ući u Ginisovu knjigu kao rekorder po funkcijama. Predugo su se šlepali, a ništa nisu uradili, pogotovo za radnike iako su uvijek davali svoje ministre. Taj Savanović je samo išao po parastosima, a o radnicima nije vodio ni najmanje računa. Đokić , da je moralno jak, trebao je ili opovrggnuti prijave ili se povuć Đokica, ode Markan, dolaze drugi podobni, Stevandić, Čavić, demosovci... Jadni smo mi sa njima.