Dodik: ANP predstavlja zbir raznih gluposti

N.N.

BANJALUKA – Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je za ANP (Godišnji nacionalni plan za NATO) da je to "sklepani dokument koji predstavlja zbir raznih gluposti", te da je potpuno besmislen.

Vrati na vijest

Komentari 2

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

Starcevica

Tako je Dodik pa to zna i vrabac na grani. I od toga neće biti ništa a mi mir imamo i sada. nato želi samo ljude i teritoriju da neko ide da za njih gine po svijetu eto im muslimani oni ih kao vole pa neka idu oni a mi nećemo.

Arkade

Pa stvarno dodice te nerazumijem pa jel znaci nato mir u bih i sigurnost pa to vi uopste nezelite stvarno se trebate zapitat dali ste normalni...

Odgovor
Starcevica

glup si ali tvoj problem , pa idi u nato ko ti brani mi nećemo i tačka. vidi se po svim tvojim komentarima da si selafija.

Odgovor
deran55

Jedi govna i ti i NATO i ostale balije!