Dodik: Ako FBiH može u NATO bez nas, neka sutra uđe, da vidimo kako će

Srna

BIJELJINA - Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da Republika Srpska ostaje privržena vojnoj neutralnosti i onome što je Narodna skupština donijela.

Vrati na vijest

Komentari 3

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Prijavi se!

Nemate napravljen nalog? Registrujte se!

Registrujte se!

Za registraciju vam je potrebna email adresa koja će ujedno biti i korisničko ime. Nakon potvrđivanja naloga putem email adrese odaberite nadimak preko kojeg će vas drugi čitaoci prepoznavati.

Nevidljivi su svi podaci koje ste upisali, kao i email adresa, osim nadimka.

Nadimak će aplikacija napraviti od dijela email adrese. To možete promijeniti nakon aktivacije naloga u dijelu za upravljenje nalogom.

Ukoliko ste prijavljeni, nalogu možete pristupiti u padajućem meniju koji se nalazi u gornjem desnom uglu, klikom na svoj nadimak i odabirom stavke "Podešavanja".

toljagaragibova666

Mi mozemo i u Goricu cobane. Jebo te suntavi Bogoljub!

durmozejnil

Ali opet ti si namazan i premazan u stotinu boja ti ćeš se opet sa njima dogovoriti jer i bolje je ići u NATO nego u Vojkoviće!?

durmozejnil

Moj Mile, Bošnjače pravoslavče (izvinjavam se ako su se tvoji preci ili ti nekad u novije vrijeme doselili iz Srbije preko Drine u BiH?), ko tebe će eto neko nešto da pita?
Ja koliko razumijem ove nove zapadne vjetrove i oluje i gibanja u BiH ali i regioni u zadnje vrijeme tebi se i još nekima izgleda smješe Vojkovići!?